Здорова їжа в Україні: місія нездійсненна чи прибутковий бізнес?

25листопада /201618:30 - 20:00

Сучасна людина дедалі більше працює, шалений темп життя додає стресу. Хочеш не тільки виживати, але жити краще – мусиш ставити цілі і досягати їх. Поставлені цілі – це вже стимул впрягтися у коловорот безкінечних справ.

 Так живе величезна кількість людей. Але чи можна назвати таке життя якісним? Коли якості не вистачає у тому, що нас оточує, якісним повинно бути те, чим наповнюємо себе: і якісна їжа не останнє, про що ми мали б замислитися. Забезпечені країни переймається здоров’ям своїх громадян, розвивають науку та бізнеси, які створюють корисну їжу. А чи потрібно це нам? Безпечна, екологічна чи органічна їжа – це соціальна відповідальність держави, чи вдалий маркетинговий крок для позиціонування свого бізнесу? Як створюють продукти з доданою цінністю, корисні для українців та цікаві для експортних ринків?

 Запрошуємо подискутувати на ці та інші теми на нашій черговій agri-food події.

Коментарі